Eekhoorn japanse Lissen beschikbaar

Prachtige Japanse lissen van 2023

Interesse in een mooie Japanse lis? De Eekhoornhobbyshop bemiddelt tussen mensen die jongen hebben en mensen die een nieuwe Japanse lis zoeken. Zit er iets voor jou bij?

Op dit moment mogen via de hobbyshop zes koppeltjes en vier losse mannetjes naar een nieuwe eigenaar. Alle dieren zijn geboren in 2023. En natuurlijk zijn het mannetje en vrouwtje van een koppeltje niet verwant.

De vrouwelijke eekhoorn zijn meestaaal aleen te koop in de koppel. De manelijke eekhoorns zijn ook los te koop.

Gezonde dieren, ontwormd en vlooivrij

U mag van de Eekhoornhobbyshop verwachten dat zij de gezondheid van álle eekhoorns in de gaten houdt en controleert. En om ervoor te zorgen dat de dieren bij u een goede start krijgen, worden ze bij aflevering ontwormd. Gegarandeerd zijn ze vrij van vlooien. Wat fijn om zó aan de hobby te mogen beginnen (of uit te breiden)!

De Eekhoornhobbyshop verdient 0,00 aan de bemiddeling van eekhoorns

De koppeltjes van 2023 kosten €250 á €300 per koppel (afhankelijk van de kleur). De losse mannetjes kosten €125 á €135 per stuk. Losse vrouwtjes zijn op dit moment niet beschikbar. De Eekhoornhobbyshop verdient daar werkelijk niets aan. De hobbyshop levert service en doet dit om de hobby in stand te houden en om klanten aan mij te binden. Voor voer en benodigdheden weet u mij immers massaal te vinden. En ook daarmee draagt de Eekhoornhobbyshop bij aan het in stand houden van de hobby.

De laatste “lading” van 2023

Het seizoen is bijna ten einde. Wees er op tijd bij, want de laatste jongen zijn afgelopen weken bij mij gebracht voor bemiddeling. Even niet opletten en u moet weer minimaal een half jaar wachten om vers bloed te kunnen “scoren”.

Okay, en wat zijn de dieren waar u nu uit kunt kiezen?

Hieronder staan de foto’s van de dieren die nu naar een nieuw baasje mogen. Neem tijdig contact op om niet achter het net te vissen.

Zou je geïnteresseerd zijn, laat het even weten via de Whats App: 0655726739

Dan kan ik een reservering voor je maken. De reservering betekend dat deze eekhoorn voor jou is gereserveerd en niet meer aan de anderen wordt aangeboden.

De reservering betekend een intentie aan beide kanten tot de koop en de verkoop.

Zou op een van de reden de eekhoorn qua kwaliteit niet voldoen aan de verwachting, is de koper niet meer verplicht om deze eekhoorn te kopen.

Groetjes Marysia

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Eekhoornhobbyshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel